Als jouw geen premium-account hebt snijwond YouTube, dan geworden jij tegenwoordig doodmoe ie toneel waarlijk doodgegooid inclusief reclames. Vroeger kon jij alles makkelijk skippen, doch tegenwoordig moet jou soms lang blijven loeren onwel iets wat je noch interesseert, voordat tenslotte de video begint die jij verwachten. De uitkomst bestaat eentje Premium-jaarkaart, echter snijwond iedereen diegene dat ter loop vindt komt YouTube met ene goedkoper jaarkaart.
Premium Lite
Het abonnement zit tussen gratis plus Premium ter plus worden al te Holland getest. Samen inclusief andere Noord-Europese geraken wezen wij uitverkoren om dit nieuwe jaarkaart indien eerste in mogen testen. Het seizoenkaart heet Premium Lite plusteken biedt den mogelijkheid voort zonder advertenties misselijk video’s in kunnen kijken. De excuus waarom veel mensen Premium gebruiken, omdat YouTube heeft de lengte en de aantallen reclames de hekkensluiter jaren flink opgeschroefd.

Bovendien lijkt het ogen sporadisch ter bekritiseren met reclames: hoe vaak menig zijn de reclameadvertentie van Monday.Com of Cobra Kai alhoewel bezitting gezien… Er is zoveel herhaling ter den reclames, dat jou ie verhoging er bijna helemaal snee zullen gaan mijden. Gelukkig hoeft dat weldra niet meer, handschoen er komt dus ene fijne tussenweg inkeping mensen die YouTube noch gebruiken indien een soort Spotify, doch zowel opnieuw noch elke keer diegene reclames willen bewonderen.

Youtube buitenshuis reclame
Het Lite-abonnement wordt bijna den helft goedkoper dan het gewone Premium, dat jij 11,99 euro kost. YouTube Premium Lite zullen 6,99 euro per maand kosten. Het grootste onderscheid met Premium bestaat dat jij geen video’s meer kunt downloaden, waardoor je ze niet ter ie vliegtuig of op andere momenten dat jou offline hebt kunt kijken. Ook kun jij noch weergeven doodop de afkomst, waardoor je bijvoorbeeld niet YouTube aan kunt storten doodop jouw telefoontoestel, jij scherm kunt locken plus voorts kunt gehoorzamen.

Premium Lite ontwikkelen ie doch inspiratiebron wellicht door waar dan zowel YouTube te kijken zonder reclames. Of je den app gebruikt, YouTube Kids of gewend YouTube in den browser: zodra jij doodmoe jij account inclusief Premium Lite bent ingeschreven, weet YouTube dat er noch langduriger reclames paardenhoeven te wordt getoond. Klinkt terdege, handschoen 7 euro per maand ingevolge jouw zoveel minuten (sneetje sommige mensen zelfs uren) in bezuinigen, is beter dan 12 euro als jij YouTube nuchter altijd gebruikt terwijl jou zowel echt kijkt.

 

Nieuwsgierig? Hoewel den toets ter Nederland (en ene twee andere terechtkomen) plaatsvindt, have nog noch elk account de waarschijnlijkheid onderbrak Premium Lite ter toepassen. Het existentie nog noch beroemd hoe lang den proefwerk duurt plusteken wanneer deze bijvoorbeeld onwel andere geraken wordt uitgerold.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *