“Oh, ik horen mezelf,” of er nou wordt geboord bij de omwonenden, ene jongelend kind aan den andere zijkant van de lijn is of watten dan ook, er bestaan waarschijnlijk niets zonet storend mits jezelf horen gedurende eentje videocall of telefoongesprek. Je hoort jouw eigen stemkracht zoals jij dat niet gewoon bent, jouw hoort allerhande onderhandelen na-echoën ondertussen jouw wil doorpraten plus jij worden gewoon helemaal af jij concentratie gehaald. Zeker als andere mensen ook nog gaan verhalen dat jou echoot. Goed nieuwsbericht, dat hekkensluiter existentie verleden tijd. Google Meet gaat het jou verhalen.
Een weerklank doodmoe de grenslijn
Het wasgoed in hopen dat Google er ook iets aan kon handelen als je echoode, nochtans vooralsnog pakt het ie probleem aan belang ie consequentie: je krijgt een melding als jouw een irritante weerklank veroorzaakt lopend ene videocall ter Google Meet.

Google schrijft: Tot reeds toe wasgoed het moeilijk snee je vanwege in bekende wanneer jou toestel ene geluidsweerkaatsing veroorzaakt. Vanaf alreeds pretenderen we jij op de hoogte wanneer we ene opmerkelijke geluidsweerkaatsing van je ordening detecteren die ingevolge andere gespreksdeelnemers vermag wordt gehoord. Dat doen we met ene rode stip op den schakelaar met meer opties, tezamen met eentje sms-melding. Als ke doodop de melding klikt, ga jouw misselijk onzerzijds Helpcentrum, waar jouw varen kunt opsporen diegene geluidsweerkaatsing kunnen promoten voorkomen.”

Google Meet
Het gaat dus noch zozeer wegens de geluidsweerkaatsing van jou zeggenschap, maar vanwege andere bijgeluiden, bijvoorbeeld dat de audio gaat ‘rondzingen’ doodop meerdere toestellen. Google schenken overigens zelve aan dat het waterput zowel al mogelijkheden tegoed wegens de echo in verwijderen bij videobellen, te plaats van je er enkelvoudig van doodmoe den hoogte in pretenderen. Echter vermag diegene programmatuur niet alle speaker- plusteken microfoonconfiguraties beïnvloeden. Veel van den tips behelzen dan ook het muten van jou microfoon, het lager deponeren van jij luidsprekervolume plusteken het gebruikmaken van ene koptelefoon te positie van de speaker van jou laptop.

De uitrol vindt alreeds plaats doodop Google Workspaces plus neemt vrijwel twee inweken in deeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *