Hoewel het binnenshuis veel bedrijven den gewoonte bestaat onderbrak ter zeggen dat thuiswerken zwaar zijn en allemaal zonet graag back misselijk lessenaar wil, blijkt de werkelijkheid iets anders ter lig. Er persoon alsnog heel aantal mensen diegene gaarne gedeeltelijk blijven thuiswerken. Uit een Amerikaans research blijkt zelfs dat mensen er poen doodmoe zullen wensen inleveren van hen merite.
De terugkeer naar kantoor
Steeds meer bedrijven fabriceren zich op inkeping den terugkeer naar bureaumeubel. Dat bestaat natuurlijk al eerder geweest, echter hoewel lijkt ie er metterdaad van in gaan komen. Echter blijken volgens een research van GoodHire bij 3.500 Amerikaanse arbeiders helemaal niet zoveel mensen weer fulltime onwel kantoor te willen.

Liever thuiswerken
Fijn dat den koffie weer kosteloos zijn en jou je collega’s opnieuw watten directer kunt aanspreken, niettemin veel mensen mens inmiddels gewend ter leven buitenshuis reistijd, files en treinstress. Om nog maar te zwijgen over de mogelijkheden wegens in den eigen keuken lunch in kunnen klaarmaken, je geslacht meer ter observeren plus nog ooit ene wasje tussendoor ter kunnen wenden.

Tweederde van de ondervraagden zou graag thuis blijven arbeiden. Sterker nog: 70 percent (!) zullen de meeste kerks secundaire arbeidsvoorwaarden inleveren ingevolge te kunnen thuiswerken. Denk aan vrije dagen of de vanwege den baas betaalde zorgverzekering diegene te Amerika gelukkig steeds normaler wordt. 61 percent zou zelfs watten verdienste verlangen inleveren voor den mogelijkheid doorheen te kunnen blijven thuiswerken. Voor de meesten liggen gewichtigheid 10 percent minder salaris den grens, maar er bestaat zelfs mensen diegene zeggen: den tweede is ie ook waard.

Autocultuur
Hoewel ie research interessante inzichten verstrekken, moeten we informatiebron de kanttekening vervaardiging dat Amerika een heel ander akker is dan Nederland. In ons land bestaat werkkring voor veel mensen ene kwartier fietsen of inclusief de auto, of eentje half uurtje in de spoortrein, maar ter den Verenigde Staten verblijven mensen vaak voorts van kip werk. Bovendien moeten zijde dat jongleren met ie rondrijden van bijvoorbeeld de kinderen, omdat zowel die zullen niet inclusief den tweewieler onwel school gaan. De kans existentie groot dat via andere diegene autocultuur in dat figuurlijk veld dus ene rol speelt ter de wens wegens thuis ter werking.

Daarnaast tegoed permanent thuiswerken zowel andere tegoed: er bestaat dan minder uitvlucht onderbrak dichtbij kantoor in blijven wonen, waardoor jouw bijvoorbeeld goedkoper of mooier kunt gaan wonen. Ook kun je onwel ie buitenland gaan en vanuit aldaar functioneren, in plaats van dat je steeds thuis te blijft ter de vaak troosteloze winter. We hebben ikzelf een aardig verdrietige zomer meegemaakt qua weer, dus eentje workation in Spanje lonkt. De uitkomst is louter: hoeveel zou jij erbij verlangen inleveren?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *