Op zoek naar zalenverhuur haarlem?

 
zalenverhuur haarlem
Zaalverhuur en Catering Wij Heemstede.
Zaalverhuur en Catering. Van reünie tot familiefeest, u kunt bij WIJ Heemstede terecht. De locaties van WIJ Heemstede hebben elk hun eigen sfeer en zijn daardoor geschikt voor allerlei gelegenheden. Onze zalen kunt u zowel voor privégelegenheden als voor bedrijfsactiviteiten huren.
ML in Haarlem Zaalhuur.
Wilt u het gebruik van een zaal combineren met bijvoorbeeld een verblijf in het hotel of een diner in restaurant ML of bistro ML, dan stellen wij vanzelfsprekend graag een arrangement op maat samen. Menu Bel Mail Route. ML in Haarlem. Hästens Store Haarlem.
ZVOG-Haarlem Zaalverhuur.
2026 ZL Haarlem. 1991 KL Velserbroek. U bevindt zich hier: Home Zaalverhuur. Huren OG sporthal: beheer sporthal. Wilt u zelf de sporthal een keertje huren? Voor meer informatie en beschikbaarheid zie.: of neem contact op met Kick de Groot telefoon 06-51263658 of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.
Zaalhuur Café de Zwaan.
We serveren de hele dag heerlijke gerechten: van een malse kipsaté tot een dagverse soep. We hebben een aantal mooie open wijnen geselecteerd en er zijn meer dan 40 biersoorten, zowel op tap als op fles. Adres: Kinderhuisvest 51-53, 2011 NR, Haarlem.
ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland.
Kwart jongvolwassenen keert terug naar Zeeland. Jaarlijks verlaten veel Zeeuwse jongvolwassenen de provincie; uiteindelijk keert één op de vier terug naar Zeeland. Dit blijkt uit de Jeugdmonitor Zeeland, die in 2016 voor de vierde keer werd gehouden. 24 mei 2017.
Zaalhuur Speeltuin de Eenhoorn.
Op zoek naar een zaal in Haarlem? Huur de zaal van Speeltuin de Eenhoorn. Zaalhuur info@internetdingetjes.nl 2018-05-30T1545380000.: Op zoek naar een zaal voor je feest of receptie? Speeltuin de Eenhoorn beschikt over een ruime zaal met veel faciliteiten zoals statafels, stoelen, geluidsinstallatie en discoverlichting.
hetmeterhuis.nl eyeforyou Haarlem.
Bent u op zoek naar een creatieve, niet-zo'n-standaard' én ook nog betaalbare internetsite? Dan bent u bij Eyeforyou aan het juiste adres! Van Loostraat 31, 2013 PL, Haarlem Telefoon. 023 533 61 80 M. 06 29 39 59 66 Email.
Zaalverhuur de Wiese schalkwijk.
In de Wiese zijn een aantal zalen beschikbaar, die afzonderlijk of gecombineerd verhuurd kunnen worden. Voor verschillende soorten bijeenkomsten, zoals feesten, bedrijfspresentaties, workshops, vergaderingen, shows, tentoonstellingen en recepties kunnen wij vaak een passende ruimte aanbieden. In het hele pand en in alle zalen wordt gratis WiFi ter beschikking gesteld.
www.partycentrumhaarlem.nl Home.
Met jarenlange ervaring staat Party Centrum Haarlem bekend om het professioneel verzorgen van bruiloften, verjaardagsfeesten, reunies, recepties, vergaderingen, trainingen en ook geschikt als condoleance ruimte. Samen met u wordt gezocht naar de beste formule, waarbij geheel met uw wensen rekening wordt gehouden.
Trouw en feestlocatie Groene Liede: binnen én buiten!
Groene Liede is exclusief te reserveren voor uw bruiloft, jubileum of andere festiviteit. Ook verzorgen wij vergaderingen, teambuildingsdagen en groepsactiviteiten met buiten activiteiten. Met een ruime feestzaal, dinerzaal en romantische tuin met gedeeltelijk overdekt terras bieden wij ruimte aan 20 tot 120 gasten.
Zaalhuur Speeltuin Lammerenburg.
De grote zaal naast de speeltuin Blauwe Zaal is niet in beheer bij de speeltuin. Hiervoor verwijzen wij u naar de website van de VCB www.lammerenburcht.nl. U kunt de zaal direct online reserveren en betalen door op onderstaande knop te drukken.
Zaalverhuur Café XO Haarlem.
Feest vieren of vergaderen in de oude binnenstad van Haarlem is bijzonder aantrekkelijk. Wie wil duikt na afloop van de vergadering nog even de winkelstraat in, of strijkt neer op het terras van Café XO met zicht op de hele Grote Markt en het oude stadhuis.

Contacteer ons