Zoeken naar zaalhuur haarlem

 
zaalhuur haarlem
Zaalverhuur Haarlem Zaal Huren, Partycentrum De Telefoongids.
Beoordeel dit bedrijf 023-5410670 Toon nummer. Lange Begijnestraat 9, 2011HH, Haarlem. Al meer dan veertig jaar is de Toneelschuur in Haarlem een toonaangevend en eigentijds huis voor de Nederlandse toneel, dans en filmwereld. Als een van de pioniers Lees meer.
Kantoorruimtes en vergarderen in Haarlem Dé Plek.
Kantoorunits vanaf 16, per m2. Wat andere over Dé Plek Haarlem zeggen. Deze mensen gingen je voor! Het is hier toch weer even outside the box. Ik heb alleen een kantoor nodig maar ik ben naar Dé Plek gekomen voor de gezelligheid.
Zaalverhuur Haarlem voor 20 tot 2000 personen.
Vanaf 20 deelnemers. Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Haarlem 50-75 p.p. Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de 50 en 75 p.p.
Zaalverhuur Haarlem Zaal Huur Feestzaal.
De chef-kok zorgt voor een lekker hapje of een compleet verzorgd diner. Zaalverhuur Haarlem een eenvoudige opgave? Als u zich gaat oriënteren op zaalhuur in Haarlem, kijk dan nog eens rond op onze website. De fotos geven weer hoe onze ruimte er uit kan zien.
verhuur Perron 3a.
Site Navigation Skip. Verhuur wachtkamer station Haarlem. Op zoek naar een bijzondere feest of vergader lokatie in Haarlem? Op het station Haarlem, het oudste station van Nederland, liggen op perron 3a twee monumentale wachtkamers uit 1906 met prachtige art-deco elementen.
Zaal huren Haarlem Hotel Haarlem.
De GreenKey is een mooi middel om het duurzame imago van uw onderneming te communiceren naar gasten en zakenrelaties bij het houden van een zakelijke bijeenkomst. Zaal huren Haarlem inclusief diner. Een zaal huren in Haarlem voor dertig personen of meer?
Zaalverhuur Haarlem Schröder Zaal huren.
ZAALVERHUUR HAARLEM BIJ SCHRODER. Zaalverhuur in Haarlem? Dat doe je bij Schröder. Voor een goed feest is meer nodig dan een leuke en sfeervolle ruimte of feestzaal. Binnen ons familiebedrijf staat persoonlijke aandacht dan ook centraal. Wij beschikken over twee feestzalen in het centrum van Haarlem.
Café de Tapuit in Haarlem Sinds 1942 het gezelligste café!
Regelmatig hebben we live muziek in Café de Tapuit. Wil je op de hoogte blijven van de data of andere evenementen, volg ons dan op Facebook. Café de Tapuit is open.: maandag t/m zondag van 15.00 02.00 uur. Adres: Wagenweg 68. 2012 NG in Haarlem.
Zaalverhuur.
Prijzen op aanvraag. Voor Haarlem kunt u kiezen voor arrangementsprijs per persoon v.a. 1750, of zaalhuur en drankjes/catering op nacalculatie. De zaal in Velserbroek is eventueel ook kaal te huren voor 275, plus 100, eindschoonmaak. Studio's' kunnen ook gehuurd worden voor workshops, repetities of vergaderingen.
Vergaderingen en feesten bij Stayokay Haarlem Stayokay.
Lees meer over de mogelijkheden van zaalhuur, een vergaderarrangement of teamuitje bij Stayokay Haarlem in de Informatiemap Haarlem Bijzonder Zakelijk. Download de informatiemap Haarlem Bijzonder Zakelijk. Lees meer over de mogelijkheden van diverse feestelijke gelegenheden in de map in de Informatiemap Haarlem Bijzonder Feestelijk.
Industriële evenementenlocatie in Haarlem de Lichtfabriek.
Deze productie wordt mede mogelijk gemaakt door het Cultuurstimuleringfonds Haarlem, het Haarlemsche Muziekfonds, het Prins Bernard Cultuurfonds, de J.C. Ruigrok Stichting en het VSB fonds. Sunday 1530: 1700.: 13 apr 14 apr 13 1930: apr 14 FRIS Haarlem 11 jaar BDAY bash.
Gymlokalen.
023 5121705 Bekijk website Tijden en tarieven. 2012 CM, Haarlem. 023 5121705 Bekijk website Tijden en tarieven. 2023 BT, Haarlem. 023 5121705 Bekijk website Tijden en tarieven. 2034 AV, Haarlem. 023 5121705 Bekijk website Tijden en tarieven. 2036 GV, Haarlem.

Contacteer ons