Meer resultaten voor zaalhuur haarlem

 
zaalhuur haarlem
Voetbalclub Geel-Wit, Haarlem.
Geel-Wit F4 wint strijd om tweede plek. Onder het toeziend oog van meer dan 50 toeschouwers heeft de F4 laten zien dat ze recht hebben op. Het kantinerooster voor de ouders van jeugdteams staat op de website onder de knop.
Zaalverhuur in Haarlem nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
De mooie ligging van het hotel in het centrum van Haarlem, dichtbij de Grote Markt, maar toch op slechts 30 minuten rijden van Amsterdam en Schiphol, geeft onze 78 luxe kamers, 4 Junior Suites en onze vergaderzalen een unieke mogelijkheid voor uw zakelijke of prive verblijf in Haarlem.
t Wapen van Kennemerland-'t' Wapen van Kennemerland.
Bij De Blinkert en de oude herberg Kraantje Lek werd ook gerust. In Haarlem stalde de vrouwen hun waar uit langs de huizen of op de vismarkt. In 1881 kwamen nog elke dag 300 van deze vislopers naar de stad.
Zaalverhuur Haarlem Dé Plek.
Overzicht van zaalverhuurders in Haarlem zaalverhuur-info.nl.
De Orangerie Elswout is de grootste orangerie van Nederland. Centraal gelegen in de Randstad, vlakbij Haarlem, Amsterdam, Schiphol en het strand van Bloemendaal en. Aanleg Café-Tapperij de Eerste Heemstede. Een authentiek en monumentaal café in centrum Heemstede. Mogelijkheden voor feesten van 30 tot 100 personen. Compleet verzorgd met eigen catering. De Zoete Inval Haarlemmerliede. In de omgeving binnen 10 km. Brasserie DokG Assendelft. Op zoek naar een unieke locatie voor uw vergadering, feest, bruiloft, presentatie of teambuilding in Asendelft? WIj bieden zaalhuur met volledige catering in Jachthaven.
Zaalverhuur Haarlem voor 20 tot 2000 personen.
Vanaf 30 deelnemers. Betaalbaar zaalhuur, drank en catering arrangement Haarlem 50-75 p.p. Zoek je een locatie voor je feest of ander evenement en bedraagt het budget voor de zaalhuur, drank en het catering ergens tussen de 50 en 75 p.p.
Paramaribar Haarlem.
Zaalverhuur Verhalenhuis Haarlem.
Wie zijn wij. De zalen van het Verhalenhuis Haarlem zijn te huur tegen een sociale prijs voor diverse gelegenheden zoals trouw, rouw, congres, vergadering, receptie of repetitieruimte. Geen wens is hetzelfde dus bepalen wij samen met u de mogelijkheden en bijpassende tarieven.
Zaalhuur Café de Zwaan.
Zaalhuur De Zwaan 2018-08-30T2053390000.: Een knusse ruimte. In hartje Haarlem is bij ons een gezellige ruimte te huur. Of je nu op zoek bent naar een feestzaal, vergaderruimte, private diner room of ruimte voor een bedrijfspresentatie bij Café de Zwaan kun je terecht.
ML in Haarlem Zaalhuur.
Wilt u het gebruik van een zaal combineren met bijvoorbeeld een verblijf in het hotel of een diner in restaurant ML of bistro ML, dan stellen wij vanzelfsprekend graag een arrangement op maat samen. Menu Bel Mail Route. ML in Haarlem. Hästens Store Haarlem.
Zaalverhuur Haarlem Schröder Zaal huren.
Zaalverhuur in Haarlem? Dat doe je bij Schröder. Voor een goed feest is meer nodig dan een leuke en sfeervolle ruimte of feestzaal. Binnen ons familiebedrijf staat persoonlijke aandacht dan ook centraal. Wij beschikken over twee feestzalen in het centrum van Haarlem.
Zaalhuur Jopenkerk Haarlem.
De Jopenkerk Haarlem is een gastgerichte locatie voor de meest uiteenlopende evenementen, privé of zakelijk. Of het nu om een bedrijfspresentatie, een vergadering of een feestelijke bijeenkomst gaat, voor iedere gelegenheid hebben wij een passende ruimte. Allen met een eigen uitstraling. Wij zijn een flexibele partner bij het organiseren van een evenement. Bekijk hieronder onze mogelijkheden voor zaalhuur.

Contacteer ons